StijlvolWie zegt dat subtiel en stijlvol niet samen kunnen gaan? Maak je sieraden collectie compleet met gouden armbanden en geef elke outfit die wauw factor!

Wat vindt je leuk en wat is in?

Er zijn heel veel soorten en variaties gouden armbanden te vinden.Dit is ook weer aan mode onderhevig. Waar eerst dikkere armbanden de trend waren, kiezen nu steeds meer mensen voor een dunner bandje omdat deze ook makkelijk te combineren is met andere sieraden en verschillende outfits.

Bestel je online of ga je naar de juwelier?

Sommige mensen bestellen liever online, andere brengen graag een bezoekje aan de juwelier, dit omdat het lastig in te schatten is hoe de maat in werkelijkheid valt. Als je je polsmaat wilt weten dan is het belangrijk om het volgende in je achterhoofd te houden: voor een strakke armband polsomtrek + 1,5 cm, voor een losse armband polsomtrek + 2 cm en voor een ruime armband polsomtrek + 3 cm. Dit populaire sieraad geeft elke vrouw de perfecte finishing touch. En dan blijft de vraag: waar ga je voor? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een relaxte en stoere stijl of laat zien dat je geraffineerd bent. Een klassiek stijl kan natuurlijk ook, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef jezelf regelmatig een cadeautje

Goud is verkrijgbaar voor elk budget, dus laat dat de aankoop van een nieuw sieraad zeker niet in de weg staan. Het is belangrijk om aan selfcare te doen en jezelf af en toe verwennen met een leuk cadeautje hoort daar absoluut bij.

Wil je iemand verrassen met een sieraad?

Ben je van plan om een sieraad cadeau te doen? Een goed idee, hier maak je zeker indruk mee! Vergeet alleen niet om onopvallend na te vragen bij de gelukkige wat hij of zij mooi vind. De een houdt van opvallend, de ander gaat liever voor subtiel. Een sieraad is erg persoonlijk, dus deze kun je het beste geven aan iemand die je goed kent. Verdiep je ook eens in de mogelijkheid om een armband te laten graveren. Zo wordt het sieraad persoonlijk en een onderdeel van een herinnering aan bijvoorbeeld een trouwdag of geboorte. Iemands naam is ook een leuke toevoeging, helemaal als het sieraad bedoeld is voor een kind.

Vul je collectie aan met alle sieraden die jij mooi vindt

Naast armbanden zou je ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld kettingen of ringen, het geeft een stralend effect als je bijpassende sieraden en kleding draagt.