modeBij Gewoonfashion delen we regelmatig artikelen waarin we diverse producten aanbevelen, maar we doen dat alleen als we echt achter die producten staan. Daarom doen we eens in de zoveel tijd een diepgaand onderzoek naar een fashionbedrijf. Dit keer onderzochten we M.G. van Meel B.V. Dit Nederlandse familiebedrijf – opgericht in 1953 – is een groothandel in textiel. Wil jij voor je kledingwinkel een private label beginnen en overweeg je een samenwerking met de specialisten van M.G. van Meel B.V? Lees dan dit artikel, zodat je straks precies weet met wie je om de tafel gaat.

De groene productie van kinderkleding bij M.G. van Meel B.V.

M.G. van Meel B.V. is een authentiek familiebedrijf dat al sinds 1953 actief is in de textiel- en ondergoedsector. Het bedrijf heeft twee divisies, namelijk een groothandel en een private label-service. Het team van M.G. van Meel B.V. hecht veel waarde aan duurzaamheid en ecologie. Daarom zetten ze zich in voor een zo groen mogelijke productie van kinderkleding en werken ze alleen samen met fabrikanten die voor een milieuvriendelijk productieproces garant staan. Op deze manier draagt het bedrijf bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet en voor onze kinderen.

Hoe draag je bij aan duurzame mode?

M.G. van Meel B.V. is niet alleen op de hoogte van de laatste trends in de modewereld, maar hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden. Bianca van Meel – de eigenaresse van het bedrijf – zet zich met hart en ziel in voor deze belangrijke onderwerpen. Het team werkt uitsluitend samen met fabrikanten die een duurzaam en ecologisch verantwoord productieproces garanderen. Als winkelier of speciaalzaak kun je daarom zonder zorgen babykleding inkopen die met oog op mens en natuur is geproduceerd. Door voor deze groothandel te kiezen, draag je bij aan een gezond milieu.

Hoe start je een eigen kledinglijn?

Wil jij als eigenaar van een kledingwinkel of kinderkledingspeciaalzaak een eigen kledinglijn verkopen? Dan biedt M.G. van Meel B.V. een hoogwaardige private label-service. Het team van M.G. van Meel B.V. heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het ontwerpen van je eigen kinderkledinglijn. Samen met jou kiezen zij de juiste aanpak die past bij je visie, merk en budget. Of je nu een beginnend private label hebt of een gevestigd merk wilt uitbreiden, neem contact op met M.G. van Meel B.V. voor een eigen kledinglijn die perfect past bij jouw handelsmerk!