kledingIntroductie

Als zowel man als vrouw komt je de volgende struggle vast bekend voor: je vindt het o zo belangrijk om er altijd on fleek uit te zien, zelfs als je naar school of naar je werk gaat! Elke ochtend begint het liedje weer van vooraf aan: je wordt wakker, checkt de weersvoorspelling en kijkt in je agenda wat je die dag op de planning hebt staan. Alles, maar dan ook echt álles moet kloppend zijn, en dit begint allemaal bij leuke kleding. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor je! We willen het je niet te ingewikkeld (;)) maken en daarom kun je bij ons kleding shoppen, passend bij elk seizoen en elke gelegenheid! Daarnaast is onze kleding 100% handgemaakt in ons atelier in Nederland én kun je bij ons terecht voor zowel mannen- als vrouwenkleding! Wat wil je nog meer?

Wat voor soort kleding bieden wij aan?

Naast duurzaamheid, vinden wij het belangrijk dat je aantrekt waar je je goed in voelt. Niets is te gek bij ons en wij houden dan ook van creatieve exemplaren! Het unieke aan onze kleding is dat het handgemaakt is. Bij ons kun je terecht voor zowel dames- als herenkleding. Bij dameskleding kun je denken aan wikkeljurken, wikkelvesten, maar ook broeken en sportkleding. Daarnaast kun je voor dames en heren bij ons terecht voor wellness kleding.

Wikkelrokken dames

Naast kokerrokken bieden wij diverse soorten wikkelrokken aan. Of je nu op zoek bent naar een lang of kort model, wij hebben het allemaal! Zelfs in diverse kleuren en maten. Zo zijn onze lange wikkelrokken enorm gewild. Dankzij de fijne stof en het model wat uiterst goed aansluit op het lichaam, voelen vrouwen zich heel prettig bij het dragen hiervan. Het fijne aan de lange wikkelrok is dat je het kunt dragen gedurende alle seizoenen van het jaar!

Wikkelblouses dames

Onze wikkelblouses kunnen op verschillende manieren gedragen worden, precies zoals jij het mooiste vindt! Zoals je kunt zien op de foto’s, dragen de dames de wikkelblouses het zowel op een korte, lange als een lange broek.

Onze tip? Kies voor een wikkelblouse met daarbij een wikkelrok die in dezelfde kleur is, zodat het een lange jurk lijkt! Of ga bijvoorbeeld voor een top met een print (in diverse kleuren), zodat je dit kunt combineren met een rok die uit één kleur bestaat. Wedden dat anderen gelijk vrolijk worden van je mooie en kleurrijke outfit?