Ben jij een enorme koukleum? Zelfs in de zomer of houd je er gewoon van om een lekkere trui te dragen, zowel thuis als op het werk? Er zijn genoeg soorten truien te vinden van diverse materialen die je vrijwel het gehele jaar door kunt dragen. Hieronder enkele tips voor het stijlvol dragen van heren truien als dagelijkse outfit.

Overhemd onder een trui

Kies voor een trui met een V-hals als je er een net overhemd onder wilt dragen. De boorden van het overhemd kunnen dan netjes tussen de kraag van de trui worden gestopt. De meest nette variant is de variant waarbij je ook nog een stropdas draagt en deze dus zichtbaar is onder je trui. Deze variant kun je prima naar kantoor dragen in combinatie met een nette jeans of pantalon. Kies hier vervolgens een paar nette sneakers of leren schoenen bij en je nette kantooroutfit is compleet.

Gekleurd T-shirt onder een trui

Wil je je outfit er nonchalant, maar toch netjes uit laten zien en draag je graag een T-shirt onder je trui tegen het zweten? Kies dan voor een gekleurd T-shirt onder je trui met V-hals. Zo komt je gekleurde T-shirt er mooi uit, maar kun je toch stijlvol een trui dragen. Draag geen T-shirt met print onder een trui, want dat leidt teveel af. Als je een T-shirt onder een trui draagt, kies dan wel voor een naadloos T-shirt, zodat het shirt niet op je huid gaat irriteren.

Blazer over een trui

Heb je het gauw koud of vind je het fijn om een blazer over een trui te dragen? Kies dan voor een dunne trui met een mooi gekleurde blazer eroverheen. Deze outfit zal je stijlvol staan, zeker in combinatie met een pantalon en loafers of sneakers aan je voeten. Heeft je blazer een neutrale kleur? Dan kun je ook kiezen voor een gekleurde trui om het geheel op te fleuren.

Spijkerbroek in combinatie met een trui

Houd je ervan om truien te dragen in allerlei kleuren? Dan is dat zelfs als kantooroutfit geen enkel probleem, mits je de trui maar combineert met een goed zittende zwarte, grijze of blauwe jeans. Kies voor een jeans die goed op je benen aansluit en combineer deze vervolgens met een wollen trui, kabeltrui of nette trui met een V-hals en een overhemd eronder. Luxe truien voor heren kun je eenvoudig online shoppen, zodat je er altijd netjes bij loopt.