Kinderschoenen, ze zijn er in alle soorten en maten. Het kopen ervan is soms best lastig: de een zit te krap, de ander weer te ruim. En als je dan eindelijk een passend paar hebt gevonden, is je kind er binnen no-time weer uitgegroeid. Dat kan af en toe best vermoeiend zijn. Gelukkig zijn er een aantal schoenenwinkels met experts op het gebied van kinderschoenen, zoals Shoekers. Deze winkel verkoopt enkel en alleen kinderschoenen en helpt je graag bij het vinden van de perfecte schoen voor je baby, dreumes, kleuter of puber.

Ouderwets shoppen

De fysieke winkel van Shoekers bevindt zich in het pittoreske Hoorn. Tijdens een bezoekje kom je onder andere de merken Skechers, Bunnies en Piedro tegen. Deze en nog veel meer merken hechten veel waarde aan het loopcomfort. Ze weten hoe belangrijk het voor kinderen is dat hun schoenen lekker zitten. Kinderen bewegen wat af, dus het is essentieel dat ze een schoen aan hun voet hebben die daarvoor gemaakt is. De schoenen van de verschillende merken zijn daarom van hoge kwaliteit. De fijne pasvorm zorgt ervoor dat je kind ongehinderd kan rennen, springen en lopen. In de winkel staan verschillende modellen klaar om gepast te worden, zodat je zeker weet dat je met de goede maat naar huis gaat. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan is er altijd een medewerker in de winkel aanwezig die graag met je meedenkt.

De winkel biedt de mogelijkheid om de voeten van je kind op te meten, zowel in de lengte als de breedte, zodat je precies weet welke maat je kind nodig heeft. Mocht je kind toch binnen vier weken uit de nieuwe schoenen gegroeid zijn, dan krijg je vanwege de groeigarantie een gratis tweede paar in een maat groter. Dat is nog eens service!

Ruim online aanbod

Ligt Hoorn niet helemaal om de hoek of gaat jouw voorkeur sowieso uit naar online shoppen? Dan heeft Shoekers ook een hele fijne, overzichtelijke webshop met jongens- en meisjesschoenen voor scherpe prijzen. Wellicht is een paar Skechers voor je kind morgen al in huis. Want bestel je op werkdagen vóór 15.00 uur? Dan doen de medewerkers hun uiterste best om de bestelling dezelfde dag nog op de post te doen. Zo duurt het niet lang voordat je kind kan shinen met zijn of haar nieuwe stappers.