Als het gaat om het kantoorwerk, dien jij je ten alle tijden goed aan te kleden. Hiermee wordt dus bedoeld dat jij met gesloten kleding dient te verschijnen op de werkvloer. Het is altijd gepast wanneer jij jouw heel lichaam dekt. Kantoorkleding hoeft niet altijd saai te zijn, omdat jij dat spannend dient te houden. Heb jij enig idee wat hiermee wordt bedoeld? Tja, met andere woorden kun je het spannend houden door bijvoorbeeld hele leuke kantoorkleding aan te doen. Je kunt bijvoorbeeld elke dag variëren. Vandaag trek je bijvoorbeeld een leuke overhemd met een rok aan en morgen kies je voor een overhemd met een pantalon. Wist je dat je daarnaast hele leuke en vooral duurzame overhemden en ondershirts kunt vinden? Ik vertel je hieronder meer daarover!

Wanneer je bijvoorbeeld op kantoor werkt, dien jij je aan te passen aan jouw omgeving. Een voorbeeld hiervan is dat je op kantoor dient te verschijnen in overhemden en ondershirts.

Ik wil je erop attenderen dat je in dit geval dat op een lange baan dient te denken. Met andere woorden dien jij je duurzaam te kleden. Heb jij enig idee waarom het belangrijk is om je duurzaam te kleden? Dit is belangrijk, omdat je zodoende ook denkt aan de toekomst. Een voorbeeld hiervan, is dat het beter is wanneer je overhemden aanschaft die voor 100% van biologisch katoen is. Weet jij waar je deze duurzame overhemden en ondershirts kunt vinden? Je kunt ze namelijk vinden bij:

  • Cees n co:

Je bent hier terecht voor de overhemden en ondershirts van goede kwaliteit. Zij zijn in het jaar 2018 overgestapt tot de verkoop van biologisch en GOTS gecertificeerde katoen. Met andere woorden kun je hun overhemden en ondershirts ten alle tijden hergebruiken. Indien je die niet meer wilt hebben, kun je ze ook retourneren. Je krijgt dan een retourkorting van 15 euro. Nadat je die bijvoorbeeld geroutineerd hebt, wordt die dan gebruikt als grondstof voor andere nieuwe producten.

  • SKOT:

Zij hebben ook ten alle tijden leuke en vooral overhemden van goede kwaliteit. SKOT werkt namelijk met drie fair principes. Die zijn onder andere fair materials, fair chain en fair production. SKOT werkt zo transparant mogelijk. Weet je wat hen zo speciaal maakt? Dit, omdat zij statiegeld geven op hun overhemden. Zij zullen verder jouw overhemd dan recyclen en/of hergebruiken.

  • Project Cece:

Duurzame overhemden zijn niet altijd zo moeilijk te vinden. Je dient alleen de beste winkels te kennen. Ook bij Project Cece ben je terecht voor duurzame overhemden. De overhemden die je hier vindt, zijn casual vegan overhemden. Met andere woorden zijn deze formele GOTS gecertificeerde overhemden. Ze zijn dus precies de overhemden waar je op zoek naar bent! Deze hemden zijn ook nog stijlvol, ze passen zich aan bij jouw budget en jouw ethische waarden. Je hebt hier alleen maar voordelen!

  • Van Katoen Bewust eerlijk & duurzaam:

Hier kom je zeker ook aan jouw trekken. Voor de dames zijn er heel wat leuke en duurzame kantoenen kledingstukken beschikbaar gesteld in de winkels. De prijzen zijn hier zeker ook redelijk. Met enkele euro’s kun je al een hele leuke overhemd vinden en ondershirts vinden. 

  • Dutchcraft:

Je bent hier ook terecht voor duurzame kleding. Zij werken met 100% katoen en met 0% plastic. Wanneer je bijvoorbeeld ondershirts koopt bij Dutchcraft, draag je zeer zeker bij aan een betere wereld. Zij werken altijd ook met GOTS gecertificeerde katoen.

Aan de hand van dit artikel, zul je zeker wel opmerken dat ik heel veel passie heb voor de damesmode. Ik heb het vroeger altijd zo leuk gevonden om mijn vriendinnen leuke adviezen te geven. Hierdoor ben ik gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Duurzame overhemden en ondershirts brengen alleen maar voordelen op. Wees dus slim en maak gebruik daarvan! Verder hoop ik dat je dit artikel heel handig hebt gevonden en dat je nu zal overstappen tot het duurzaam leven. Tot slot wens ik je veel succes toe in het maken van de beste keuzes!