Door de jaren heen heb ik dames hele leuke adviezen gegeven hoe zij zich het best kunnen kleden. Zij hebben op hun beurt ook leuke complimenten gehad van anderen. De damesmode is met andere woorden mijn passie en daar is waar ik mij thuis voel! Ben je namelijk een zakelijke vrouw en wens jij goed en leuk gekleed op kantoor te verschijnen? Heb jij enig idee hoe jij je het best kunt aankleden? Geen nood! Bij mij hoef je helemaal geen twijfels te hebben, omdat ik je kan helpen daarmee! Lees hieronder dus verder om meer over dit onderwerp te weten. Ik wens je heel veel leesplezier toe!

Op welke manieren weet je dat zakelijke outfits voor jou bestemd zijn?

Wanneer weet je als dame dat een bepaalde outfit je goed staat? Ik snap best wel dat jij je altijd goed wilt voelen in hetgeen je aandoet. Een leuke outfit geeft je soms ook de motivatie om beter te presteren op het werk. Het is daarom super leuk om een leuke outfit uit te kiezen. Een perfecte zakelijke outfit vind je onder andere door de volgende punten:

  • Je dient goed voor jezelf na te gaan van welke kleuren je houdt:

Voor het kantoorleven is het aan te raden dat je kiest voor neutrale kleuren. Enkele voorbeelden van deze kleuren, zijn namelijk wit, zwart, crème, rood, blauw, etc. Met neutrale kleuren bedoel ik dat het beter is wanneer jij voor jouw outfit het liefst voor één of maximaal twee kleuren kiest.

  • Je dient voor een zakelijk outfit eentje te kiezen die het best bij je past:

Ga goed voor jezelf na welke kledingstukken jou het best staan. Zijn die bijvoorbeeld pantalon met een blazer of wellicht een rok met een blazer? Pak deze kledingstukken en ga zodoende voor de spiegel staan. Op die manier kun je jezelf goed bezichtigen en weet je wat het best staat op jouw lijf. Als een modieuze dame dien je dan heel kritisch te zijn tegenover jezelf, omdat een modieuze dame er alles aan doet om er perfect uit te zien op kantoor.

  • Het is altijd leuk wanneer je voor zakelijke outfits kleuren kiest die passen bij de kleuren van het bedrijf waar jij werkzaam bent:

Kijk hierbij eerst goed naar het logo of eventueel de kleur het pand. Is het pand bijvoorbeeld lichtgroen geverfd of zit er veel groen op het logo van het kantoor waar jij werkzaam bent? Tja, dan heb je daar al het antwoord. Je kunt hierop voortborduren, door ook te kiezen voor kleuren die dezelfde kleuren bevatten van het bedrijf. Op die manier zul jij je ook beter aangetrokken voelen tot het bedrijf. Wie weet zal jouw directeur wellicht ook heel trots op je zijn en je heel veel complimenten geven. Heel leuk is dat!

  • Kies passende schoenen uit om die op kantoor aan te trekken:

Nadat jij al voor jouw kledij hebt gekozen, dien jij je nu te focussen op jouw schoenen. Schoenen zijn namelijk ook een belangrijk onderdeel van een zakelijke outfit. Voor wat de schoenen betreffen, kun je die heel simpel houden. Voor kantoor kun je het liefst de kleuren zwart en bruin prefereren. Deze twee kleuren zijn de meest belangrijkste kleuren in de business. Zij stralen namelijk een heel klassiek gevoel uit!

Ik hoop dat deze tips jou geholpen hebben om nu jouw perfecte zakelijke outfits te zoeken en te vinden. Het is altijd leuk wanneer je in een leuke outfit verschijnt op kantoor en je complimenten krijgt daarvoor. De complimenten klinken net muziek in jouw oren! Soms doe je het natuurlijk niet alleen om de complimenten, maar ook omdat je je heel goed wenst te voelen in hetgeen je aantrekt. Een leuke outfit motiveert je soms ook om beter te presteren gedurende de werktijden. Tot slot hoop ik dat je ook zo gauw als mogelijk een leuke outfit voor kantoor kunt vinden. Ik wens je ook nog heel veel succes toe in het vinden daarvan!